Strict Standards: Declaration of lambda_walker::start_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /www/webvol23/k8/b16h9mngbxedool/miljokontakt.se/public_html/wp-content/themes/nevada/functions/theme-walker.php on line 0

Strict Standards: Non-static method lambda_table_shortcode::init() should not be called statically in /www/webvol23/k8/b16h9mngbxedool/miljokontakt.se/public_html/wp-content/themes/nevada/functions/theme-shortcodes.php on line 548

Strict Standards: Non-static method lambda_slider_shortcode::init() should not be called statically in /www/webvol23/k8/b16h9mngbxedool/miljokontakt.se/public_html/wp-content/themes/nevada/functions/theme-slider-shortcodes.php on line 97

Notice: The called constructor method for WP_Widget in YARPP_Widget is deprecated since version 4.3.0! Use
__construct()
instead. in /www/webvol23/k8/b16h9mngbxedool/miljokontakt.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 3916

Notice: The called constructor method for WP_Widget in Jetpack_Subscriptions_Widget is deprecated since version 4.3.0! Use
__construct()
instead. in /www/webvol23/k8/b16h9mngbxedool/miljokontakt.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 3916

Notice: The called constructor method for WP_Widget in Jetpack_RSS_Links_Widget is deprecated since version 4.3.0! Use
__construct()
instead. in /www/webvol23/k8/b16h9mngbxedool/miljokontakt.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 3916
Boktips Miljö - ekologisk mat
Go to Top
Viktiga böcker – Mat

Notice: get_currentuserinfo har upphört sedan version 4.5.0! Använd wp_get_current_user() istället. in /www/webvol23/k8/b16h9mngbxedool/miljokontakt.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 3853

Malin Olofsson, Daniel Öhman, ”Matens pris”

Boken tar upp hur lite pengar vi lägger på mat, men den billiga maten har många baksidor. Författarna  har rest jorden runt för att studera den billiga matens verkliga kostnader.

Mats Eric Nilsson, Henrik Ennart ”Döden i grytan”

Boken tar upp hur lagar och regler gynnar den näringsmässigt utarmade industrimaten på den traditionellt tillagade matens bekostnad.

Mats Eric Nilsson, ”Den hemlige kocken” och ”Äkta vara”

Böckerna handlar om alla tillsatser som finns i vår mat och vad vi kan välja för att för att slippa dessa syntetiska ämnen.

Naturskyddsföreningen ” Jorden vi äter”, 100% ekologiskt

Boken tar upp hur vi skapat ett jordbruk som tär för hårt på planeten och  hur vi kan producera mat för en växande befolkning på ett mer ekologiskt sätt.

Gunnar Lindstedt, ”Svart Jord”

Boken handlar om hur jordbruket ska klara av att leverera vårt dagliga bröd när oljan sinar.