Go to Top

Kontakt

Anna Jiremark, Miljökontakt

Miljökontakt - Hållbar utvecklingAnna Jiremark, miljöutbildare

Adress - Miljökontakt

Miljökontakt
Anna Jiremark
Björkhällan 46
436 39 Askim

Kontaktuppgifter - Miljökontakt

0705 – 68 00 42
anna@miljokontakt.se

Miljökontakt

Anna Jiremark har jobbat med miljöfrågor sedan 1993 och grundade Miljökontakt 1995. Hon är miljöutbildare, processledare, moderator och miljökonsult med inriktning på miljöfrågor och hållbar utveckling.

Anna är utbildad civilingenjör från Chalmers Tekniska Högskola, maskinteknisk linje, samt miljö och hälsoskyddsingenjör. Anna är diplomerad kundaliniyogalärare sedan 2010.

Sedan 1998 har Miljökontakt arbetat med flertalet projekt med inriktning på hållbar utveckling och ekologiska livsmedel, både inom offentlig sektor och inom privat handel.

Miljökontakt har en gedigen erfarenhet av framförallt utbildning och projektledning, men även av informationsverksamhet och konsultverksamhet. Anna har precis avslutat en webb baserad(Business Skype) interaktiv 15 p kurs i Mat, miljö och hållbar utveckling på kursen ”Småskalig livsmedelsförädling” för Plushögskolan i Uddevalla.

Pedagogik och grupp-processer med dialog används som främsta verktyg i Miljökontakts arbete. Med Webb kamera går det att genomföra en dialogbaserad utbildning .